Τρίτη, Μαΐου 22, 2007

Γενική καθαριότητα

(About_a_Woman_by_TOYIB- deviant art.com)

Σήμερα έχουμε γενική καθαριότητα. Φοράμε κάτι απλό με την προοπτική να το κάνουμε χάλια από τις σκόνες και τις βρωμιές και μετά να το πετάξουμε. Βάζουμε μουσική… δίνουμε ένα φιλί και ξεκινάμε….

Σφουγγαρίζουμε το πάτωμα από τις τύψεις και πλένουμε στους 100 c τα δάκρυα και τις σκέψεις… Τινάζουμε τις στεναχώριες από το μπαλκόνι και χτυπάμε ρυθμικά τα μαξιλάρια της απογοήτευσης για να φύγει η σκόνη…

Απολυμαίνουμε με καθαρή χλωρίνη όλους τους πνευματικούς χώρους και αερίζουμε από μικρόβια τα παρακάτω δωμάτια: 1) μα τι δω μα τι ο… 2) ακουστικός θάλαμος 3) εγκεφαλοχώλ 4) ψυχηζίνα

Βασικός κανόνας για την γενική του σπιτιού σας είναι ο χορός.. κάνει τη διαφορά στο αποτέλεσμα, φτιάχνει τη διάθεση ενώ παράλληλα γυμνάζει όλο το σώμα και βοηθάει την έκφραση..

Ξεσκονίζουμε τον εαυτό μας (προσοχή εύθραυστο) και γυαλίζουμε με επιμονή τα χαμόγελα και τα μάτια μας. Αλλάζουμε τα παλιά ονειρικά σεντόνια και τοποθετούμε καθαρά και λευκά. Κατεβάζουμε τα σκουπίδια στον τελευταίο που μας πλήγωσε και επιστρέφουμε στο σπίτι έτοιμοι πλέον να απολαύσουμε τις στιγμές που χάσαμε, τις στιγμές που λησμονήσαμε και που ξέρεις μπορεί να σε περιμένει μια έκπληξη στο σπίτι … γρήγορα ανέβα να τη δεις!!!







(beautiful_madness_by_TOYIB- deviant art.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: